søndag den 31. juli 2011

Gave-regn

For et par dage siden rundede jeg de 40 år - havde en helt fantastisk dag...omgivet af dem jeg holder allermest af,  i haven med hvide duge under vores æbletræer - med boller og kager lavet af de kæreste veninder...:-)) Derefter skøn mad fra den lokale Thai restaurant.

Var så heldig at få denne skønhed af min mand og børn - den laver super velsmagende kaffe og varmt mælkeskum...mmm ren forkælelse.

onsdag den 27. juli 2011

Fødselsdags-rose

Idag er det min fødselsdag - min 40 års fødselsdag...en mærkelig men dejlig fornemmelse.

Da jeg var barn vågnede jeg altid op til en bakke fuld af gaver, en fødselsdags-tegning og havens smukkeste roser fra min mor. Ligenu kan jeg ane gaverne i stuen, se roserne stå i flor udenfor...må vente lidt med at få udløst spændingen, familien sover - jeg blev vækket af vores højt mjavende kat...må vist se om jeg kan sove lidt igen...ved at ungerne kommer og vækker mig lidt senere.

En dejlig dag med gæster venter forude...de næste dage skal jeg nok følge mere op på både ferie og fødselsdag her på bloggen.

Hjemvendt

Hjemvendt fra 10 dages dejlig ferie i Italien...mere følger - nu skal vi lige lande...og forberede min 40 års fødselsdag imorgen...

tirsdag den 12. juli 2011

Ferieforberedelser og kirsebær


Mens disse skønheder - som en kær kollega har foræret mig ligger og venter på at blive fortæret,- spæner jeg rundt og forsøger at få enderne til at hænge sammen.

Ferien skydes igang på fredag 14.24 - hvor der er afgang mod Gardasøen og Dolomitterne,- men inden da er der et bjerg af opgaver, der skal bestiges.

# Aftenvagt i dag og imorgen - dagvagt fredag - afgang direkte efter.

# Forberedende indkøb til min 40 års fødselsdag - som  afholdes på dagen - og dette er dagen efter vi kommer hjem fra ferie.

# Bage 3-4 nøddebunde eller lign, der kan fryses og tages op og pyntes...Heldigvis kommer en kær veninde med fødselsdagsboller.

# Indkøb af vin, vand, kaffe mm - få styr på glas og service...

# Bestille mad udefra - så er aftensmaden på plads til alle gæsterne.

# Vaske og pakke til 10 dage - med både sol og vandreture.

# Evt se om jeg kan få købt lidt mere sommertøj - da alt mit sommertøj er str 42-44 - men nu heldigvis hedder 36-38. Fik dog igår købt det vigtigste nemlig en bikini ( har ikke været i bikini i flere år- har gemt mig i store badedragter )...

Hvad mon i bedriver derude på sådan en regnvåd sommerdag???

lørdag den 9. juli 2011

Jordbær lørdag


God lørdag til alle jer derude i det danske sommerland, og sommer det er jo lig med jordbær - så her står den vist i jordbærrets tegn idag - helt bestemt med jordbær-is, friske jordbær og måske en jordbærsalat til aften...mmm...jordbær og sommer.

onsdag den 6. juli 2011

En kærkommen fridag


Huset er musestille - børnene er stadig på sommerferie hos min far - så idag skal en enkelt fridag nydes med sommervejr i sigte, oprydning på ungernes værelser og stille kaffe på terassen. Måske afbrudt af en gåtur ud i den danske sommer.


Håber du derude nyder sommerdagene - om der så er ferie eller ej...:-))

mandag den 4. juli 2011

Sommertid



Der er lidt stille på bloggen for tiden.

Sidste uge pga en hektisk ferieuge - de kommende pga arbejde. Ser nu frem til uge 29 og 30 hvor jeg har min hovedferie.

Her skal fejres stor fødselsdag (min 40 års), vi tager den første bilferie sydpå (Gardasøen) med ungerne...meget spændende, og på hjemturen den første lille vandreferie med børn (Dolomitterne - nord Italien).

Lige nu er ungerne sendt afsted på en lille ferie hos morfar oppe i det vestjyske - de glædede sig meget - der står den på bla på fisketur, besøg i Jyllands Mini Zoo og masser af morfars mad og hygge.

fredag den 1. juli 2011

Residens - Vesterhav


Efter en hektisk ferieuge trænger jeg nu seriøst til weekend...om lidt pakkes bilen og vi drager alle mand mod Søndervig og mit elskede Vesterhav. Både krop og sjæl trænger til at blive blæst godt igennem.

God weekend derude i det danske ferieland...:-))