mandag den 2. august 2010

En helt almindelig mandag


Idag er den første rigtige hverdag efter sommerferien,- de sidste par uger har ungerne og manden haft fri,- mens jeg desværre måtte afsted igen. Idag skal vi alle afsted - manden på job, ungerne i SFO, og ja jeg selv i aftenvagt om lidt.
Formiddagen er gået med noget så hverdagsagtigt,- som at få fyldt de forskellige lagre op igen, ordne vasketøj - og så den almindelig oprydning efter to morgentrætte drenge.
Op mod ferien var det som om, hverdagen tog magten fra os, vi magtede den næsten ikke - kunne ikke vente med ferie og et tiltrængt break fra den dagligdagen fyldt med alverdens pligter og gøremål... Nu er den der igen - HVERDAGEN - men nu er skeen taget i den anden hånd,- nu er det mig, der har magten. Hverdagen skal fyldes med nydelser - de evindelige pligter kan jo ikke undgåes - hverdagen skal hver dag være en god dag...man skal jo også leve i hverdagen..

8 kommentarer:

 1. Du har så meget ret! Jeg er også selv nået til samme konklusion :-)

  Hvor er det en fed "sten-trøje", du har lavet! Der er en flot balance mellem den grove sten og de fine masker - I like it ;-)

  SvarSlet
 2. Du har SÅ ret ! Jeg skal virkelig være bevidst om dine ord om hverdagen !

  SvarSlet
 3. Hej søde,
  Ja, der er jo ikke meget ferie i livet, set i forhold til hverdagen, så det er i hverdagen livet skal leves.. Jeg glæder mig til vi snart ses! Jeg er også startet på arbejde i dag, pyhhh!!
  Kram :-)

  SvarSlet
 4. Polka - Tak for de søde ord - ja det er i hverdagen livet skal leves...:-))

  Miri - Ligesom jeg har taget mange af dine ord til mig...:-))

  Stine - Håber du er kommet godt igennem den første arbejdsdag...Ser også frem til strikkeklub snart. Håber i havde en dejlig tur til Blåvand.

  SvarSlet
 5. Jeg er helt enig og har tidligere i aften skrevet et indlæg om netop hverdagen!

  SvarSlet
 6. Det lyder som en rigtig god plan du har lagt :o)

  SvarSlet
 7. Godt sagt, skrevet og indset. Det er jo den der med, at livet ikke bliver genudsendt. På med nydelsen og få fyldt op på de mentale lagre. For der vil ind imellem komme dage, hvor man må trække lidt på lagerbeholdningen. Bare sørg for, at der ikke kommer minus på hylderne, så du skal ud og shoppe dyrt igen for at få fyldt op.

  Kram min kære

  SvarSlet
 8. Olines - det er jo trods alt hverdage, der er flest af...

  Sonnie - det er nødvendigt...

  Min søde Helle - tak og kram til dig du kære...man lærer jo af livet,- omend det ofte er på den hårde måde. Men nu skal der nydes,- og flydes ovenpå...:-))

  SvarSlet