lørdag den 4. december 2010

Salat-drømme


Har haft den længste rådighedsvagt i mands minde....desværre nåede jeg ikke at spise inden. Så måtte sidde og drømme om denne skønne salat, som min mand havde lavet efter mine anvisninger...men vi ventede på faldende værdier hos den kære patient.
Så nåede idag lørdag at arbejde fra 07.00-14.24 - og derefter med opkald fra 15.40-02.30 - så nu har jeg lige fået lidt af salaten til natmad sammen med et stykke kold fasan.
GODNAT.

4 kommentarer:

 1. Sikke en laaang Lørdag !!
  Tror salaten må smage godt til fasan.
  Håber du har fået en god nats søvn:-)

  SvarSlet
 2. Pu-ha, det var da noget af en vagt. Jeg håber du kan nyde din søndag i ro og fred?

  SvarSlet
 3. Miri - salaten smagte skønt selv med kold fasan...Søvn, blev der ikke meget af, da tlf igen ringede med et spørgsmål om en patient kl 07.00 nu til morgen - og skal faktisk møde igen idag 12.00-19.24,- men så har jeg da heldigvis fri mandag og tirsdag - pyh...
  Hav en dejlig advents-søndag.

  Oline - Det er den længste enkelt behandling jeg har været med til, vi startede den kære stakkels kvinde op i dialyse kl 18.50 og sluttede 01.25, hvorefter der skulle ryddes op, pakkes væk, gøres lidt rent og fyldes op -inden vi kunne vende næsen hjemad. Om et øjeblik kalder arbejdet igen, så må vente med at holde søndag til i aften efter 19.24.
  Hav en dejlig søndag.

  SvarSlet
 4. Godt det smagte skønt koldt, sikke en rådighedsvagt og det bliver skønt du kan smide benene op kl. 19.24. God søndag til dig.

  SvarSlet