torsdag den 25. august 2011

En løbers bekendelser - vol.1

Mere end 10 års løbe-pause er idag brudt - jeg er så stolt....af mig selv og mine løbende fødder.

Jeg har hele foråret gået og samlet motivation til at komme igang, efter mit vægttab på lidt over 20 kg det sidste års tid, måtte det jo være en smal sag at komme igang med at løbe. Mange aftaler blev lavet med mig selv...men blev ikke helt til noget, der var altid liiiige noget, der skulle ordnes. Men nu - nu tages endnu et trin mod et sundere liv - nu også med bevægelse.

Stik mod alle odds - og anbefalinger om langsom opstart - tog jeg så løbeskoene på her til morgen - og løb UDEN PAUSE i 24 min - og har det faktisk utrolig godt i både krop og sjæl...kroppen bliver nok temmelig øm imorgen,- selvom jeg har strukket godt ud.

Glæder mig allerede til mit nye løberliv.

Har du nogle gode/eller dårlige erfaringer - tips eller tricks - ifm løb???3 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig tur...
  Min gode erfaring er, at man ikke bliver for ivrig og får skader...som mig ha ha...

  SvarSlet
 2. Det er bare vildt flot! Både dit vægttab og at løbe 24 min. uden stop, når du ikke har løbet i 10 år!
  Et lille råd: Lad være med at slå dig selv i hovedet, hvis du ikke kan løbe lige så langt på næste tur. Bare vær glad for at du er kommet af sted:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 3. RAV og KRAT - det var en helt fantastisk tur, var nærmest høj bagefter...må forsøge ikke at overdrive i min nyvundne iver...:-))

  PUK - Tak for de søde ord - jeg er bare glad for overhovedet at være kommet igang. Trænger jo til lidt opstramning efter mit vægttab - og ved hvor meget energi motion trods alt giver.
  Iøvrigt - pøj, pøj med din snarlige åbning af webshop...:-))

  God weekend fra Camilla

  SvarSlet