torsdag den 11. marts 2010

A moment off joy


Må have lignet lykkens pamfilius, da jeg endelig modtog med disse skønne krus. Investerede i et abonnement på Woman,- og har fået disse to krus for ca 100,-.... De er endnu smukkere i virkeligheden,- og toplækre at holde omkring. Nyder nu en cafe latte inden en aftenvagt om et par timer. Så er det da noget ved at drikke kaffe - sidder nu bare og skal NYDE både koppen og kaffen i lange drag.

9 kommentarer:

 1. Hvis ikke dét var timing :-)
  Nyd roen.
  (De er meget smukke)

  SvarSlet
 2. Smukke krus - og tak for tippet.

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke kan godt forstå du nyder dem.

  SvarSlet
 4. Miri - ja som sendt fra himlen,- nød min kaffe,- og for at gøre det hele fuldendt, hæklede jeg et lille koralfarvet armbånd...hyggeligt med machtende kopper og garn...Hækling er min nye meditation.

  Heidi - selv tak...

  Margith - nyder dem i fulde drag.

  SvarSlet
 5. He he har lige lavet den samme - glæder mig til at få mine ;)

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke, og så er orange jo din farve. ;)

  Hav en god fredag.

  SvarSlet
 7. Celine - godt tip ikke....

  Linda - Orange og gul er de store ynglingsfarver for tiden...det er som om de kan lyse det hele lidt op - og finde glæden indeni. Rigtig god fredag til dig også.

  SvarSlet
 8. Så kom de frem :D Mine ligger og venter på mig på posthuset, er så ærgelig over at det er søndag i morgen, så jeg først kan hente dem på mandag - men så må jeg nasse lidt på din glæde ved at have fået dem...

  God weekend, hilsen Rebekka

  SvarSlet
 9. Tænker, at jeg lige vil sende en forårshilsen fra engens land, da jeg ikke har set så meget fra din hånd i den sidste tid.

  Håber, at alt er vel og at du nyder dine smukke nye koppekrus.

  Kærlig hilsen fra engens land ;-)

  SvarSlet