mandag den 15. november 2010

Heavenly RAW CAKE


Min kære husbond har været på bogmesse i Forum,- hvor han lørdag formiddag gav interview på balkon-scenen...Sidste sommer var han til en fødselsdags-fest, hvor der blev serveret de mest fantastiske sunde og sukkerfri kager, hvilket jo er skønt når man er diabetiker. Kagerne var lavet af den dygtige Caroline Fibæk, som viser sig at være veninde med min mands lillesøster..Hun var i år også på bogforum med smagsprøver på sine kager - og på promotion-tour for sin bog, som også stod på min ønskeliste. Hvor heldig kan man være, er nu indhaver af RAW CAKE bogen, mmmm.

Herover ses en jordbær-sorbet med drys af kokos og gojibær.Her er den krydrede julekage,- som snart skal testes. Find opskriften her.


Hvem kan sige nej til denne blåbær-drøm??
Her den allerede testede og YUMMI - RAW brownie 42. Se opskriften her.
VELBEKOMME...:-))


3 kommentarer:

 1. Fibæk laver de lækreste kager, og rawkagebogen er skøn. Hun er også en rigtig dygtig naturopat.
  Og du har også en skrivemand, kan jeg forstå. Hvem og hvad ? :D

  SvarSlet
 2. Skrivemand ja - og forfatter ja...

  Han hedder Morten Leth Jacobsen, har udgivet bøgerne TORNMARK og MINDSET på VERVE BOOKS. Bøgerne er samtids-historiske/samfundskritiske krimier med noget på hjerte...Han er lige nu igang med at skrive på hans trejde bog.

  Læs dem og nyd...

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt huske jeg har læst om ham som mand til en blogger og det er så dig :) Jeg vil låne bøgerne og læse dem. Dejligt at han er i gang med sin tredje bog, det er vidunderligt når det ikke kan holdes nede og væk.

  SvarSlet