onsdag den 3. november 2010

Uden ord...


Føler mig lidt tom for ord efter en lang hektisk periode. Diplom-opgaven er bestået, skønt....men er bare så træt. Drænet for energi og ord - men både arbejde og begyndende juleforberedelser kalder, så må vist prøve at genfinde de små tidslommer, der skaber energi og ro. Her hjælper en stille kop kaffe og et godt hækletøj jo altid...:-))
Hav en dejlig dag derude...

4 kommentarer:

 1. Hej Camilla!
  Det er vist forståeligt du er træt :-) Nyd din dag og din kaffe.

  SvarSlet
 2. Hej Camilla,
  Uha, det lyder næsten som jeg har det - og jeg er endnu ikke startet på min opgave. Stress!! Glæder mig til vi ses :-)
  Knus.

  SvarSlet
 3. Det gør det bestemt.

  Vi kan alle trænge til, at komme en tur i opladeren fra tid til anden.
  Det lyder som om du fortjener et godt hvil i stikkontakten.

  Mvh,
  Synne

  SvarSlet
 4. Margith - TAK - nåede at slappe lidt af inden jeg skulle i aftenvagt,- havde dog også rådighedsvagt, så i stedet for at gå hjem kl 21.30 - blev den 01.30 - hviler nu ud inden jeg igen skal møde kl 14.00,- og igen imorgen tidlig kl 07.00...glæder mig så meget til weekend.

  Stine - Glæder mig også til onsdag...vi må forsøge at lave en fælles opladning. Er lige nu slidt helt ned efter arbejde i nat med en akut patient. Imorgen kl 14.30 går turen mod Søndervig - ahh vesterhav here we come.

  Synne - Måske jeg skulle koble mig selv til pcèns oplader istedet for sønnens IPOD NANO...må forsøge mig med et bad og endnu en kop kaffe, inden jeg må springe på cyklen til arbejde om et par timer.

  SvarSlet