lørdag den 17. september 2011

God lørdag-morgen - og noget om nabo-skabVågnet op til en stille lørdag morgen - drengene pusler med lego og biler - og lidt morgen tegnefilm. Katten har indtaget ynglingspladsen - oveni min taske.

Moderen her forsøger at vågne med en god kop kaffe fra Nepresso Citiz & Milk - maskinen - mmm.

Har seriøst brug for en stærk kop kaffe - efter sent i aftes, at måtte tilkalde politiet til husspetakler hos naboen...det er ved at udvikle sig til en temmelig dårlig vane med besøg af ordens-magten hos bemeldte nabo....trist, skræmmende og uhyggeligt.

Neighbourgh hood watch i yderste konsekvens....

Efter sådan en aften sætter man endnu mere pris på sig egen lille stille familie. Beskytter-genet kører på max lige nu.

4 kommentarer:

 1. Der lyder da absolut ikke rart inde hos dine naboer. Det må være noget af et dilemma at stå i, skal man lade som ingenting eller tilkalde politiet?
  Jeg håber kaffen og den stille familehygge giver dig overskud igen!

  SvarSlet
 2. Er nu vild med Misse <3 Ak ja, hvor er det dog anstrengende med de naboer. Man bliver også helt bange ved tanken om, hvad det dog kan ende med :(
  Ønsker jer en fredfyldt weekend søde Camilla.
  Knus knus

  SvarSlet
 3. Oline - vi har så lang tid som muligt forsøgt at holde os udenfor...men der har været flere voldsomme episoder i sommer, og når der så høres øresønderrivende skrig - ja så der ikke tid til at betænke sig mere - politiet må ud...og gud hvor er de dygtige - stor respekt for vores politi.

  Berit - ja den er en rigtig misse-mor...
  Det var præcis min tanke, vi er nødt til at reagerer - da det var et under, at det ikke gik værre i sommers...en dag ender det helt galt. Politiet var heldigvis meget glade for at vi havde ringer,- og roste os "for vores mod".

  Ønsker også jer en dejlig fredelig weekend.

  SvarSlet
 4. Ikke rart..
  Godt du kan hygge igennem.

  SvarSlet