lørdag den 26. november 2011

1. søndag i advent


Der er lidt stille her på bloggen...arbejde, logistik, udlejning, leje, finde ny skole, søge job, planlægge kommende flytning...og så lige holde lidt adventshygge og december.

En masse løse ender samler sig måske den kommende uge, spændende og skræmmende, glædeligt og sørgeligt - en ny tid, et nyt sted i vores liv tager sin begyndelse i det kommende år. Lige nu er jeg mest ved at dø af skræk...for der er så mange praktiske ting at holde styr på,- og følelser fra både børn og voksne der skal håndteres - men er sikker på der falder ro over det hele - SNART forhåbentlig.

God 1.søndag i advent derude i blogland.

3 kommentarer:

 1. Forstår at der er meget der skal gå op !
  Og rigtig god advent til dig :-)
  Spændende, men også skræmmende :-)

  SvarSlet
 2. Det er et puskespil af de større... Min mand startede jo på hans nye job i aug. i Århus - da vi jo bor i Sønderborg, er han deroppe 3-4 dage om ugen, og arbejder så hjemme resten af tiden.

  Vi ville jo rigtig gerne sælge vores hus,- men det er jo ikke til i disse tider. Men er nu tæt på en udlejning, og er derfor begyndt at kigge på hus vi selv kan leje - men der er mange overvejelser, med to drenge i hhv 1. og 3. klasse der skal skifte skole - og finde nye venner m.v. Så vi satser på et mindre samfund tæt på Århus, hvor vi kan danne en tryg base påny. Så er der lige mig og job - har dog lige sendt en ansøgning...argh - spændt.

  Kram fra Camilla

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende Camilla. Håber der falder lidt ro over familien, når det hele er på plads og beslutningerne er truffet.
  Knus.

  SvarSlet