fredag den 25. september 2009

Duften af ChanelLæste for nylig en stor artikel om Coco Chanel,- og blev faktisk lidt grebet af hendes univers...Man har jo altid talt om Chanel no.5 som den ultimative,- og "forever lasting" parfume,- man kan vel nærmest kalde den et ikon. Ikke desto mindre havde jeg faktisk aldrig duftet til den,- eller nogle af de andre dufte fra huset Chanel.

Den nye Chanel no.5 eau premiere var netop ankommet i den lokale Matas nogle dage efter,- og greb lejligheden til at prøve den på....det skulle jeg aldrig have gjort, den gik fra at være en drøm om den store parfume til et musthave. Duftede præcis som min forestilling om den perfekte duft,- blød, rund, sødme af roser,- men frisk,- pålagt en god note af pudder...jeg var forelsket. Forelskelsen varede dog kort, da jeg forhørte mig om prisen - 710,- dkr.

Så er det bare jeg elsker Tax-free - her stod den og lokkede med en pris på 580,- dkr - så ups den måtte med hjem i flyveren fra Rom. Sammen med alle de mærkelige ting jeg fik købt på turen, det er kapitel for sig, så det må blive et andet indlæg, da det indeholder alt fra engangsservice til bodyshampoo og så min fine pinjekogle..

Så nu vil jeg om lidt, lade mig indhylle i duften af roser med et stænk af pudder,- og føle mig lidt rigere...

Vil så samtidig drømme lidt om en potentiel ikon-duft,- nemlig Daisy fra Marc Jacobs....


3 kommentarer:

 1. Jeg har heller aldrig dufte Chanel no 5. Faktisk har jeg haft et underligt forhold til parfumer. Da jeg gik på gymnasiet brugte jeg den der Dali formede næse-mund parfume fra anis, men så stoppede jeg fuldstændig med parfume. Syntes, at det var noget være dulleri! He he... Men så i sommers besluttede jeg mig for, at nu var det sandelig på tide med en parfume. Og da faldt jeg fuldstændig for en fra Gucci. Flakonen er herregrim, men duften...WAUV!!! ;)

  SvarSlet
 2. Wauv, 270 kvm!!! MUMS, jeg håber virkelig, at du fortæller lidt om dine husprojekter i din blog ;)

  SvarSlet
 3. Bare rolig, så snart jeg får gang i kameraet,- og arbejdet...kom der er lang føljeton...håber på inspiration og vejledning her hos alle jer krative bloggere...
  Vores hus er heldigvis i to plan 150 i stueetagen og 120 i kælderen...tror jeg starter i - ved det ikke helt,- køkken, bad, entre, børneværelser, soveværelse, stuer 3 stk - det bliver sjovt...men kan alligevel blive lidt træt ved tanken...

  SvarSlet