tirsdag den 15. december 2009

Julen er hjerternes fest...Julen er hjerternes fest,- er det ikke sådan, man siger?? Igår da jeg var ude at købe julegaver,- løb mit julehjerte fuldstændig løbsk, da jeg kom til at tænke på alle de fantastiske mennesker, jeg har i min dagligdag,- og som jeg sætter virkelig stor pris på...fik den største lyst til at købe gaver til dem alle...:-))

Har tre kolleger som jeg sætter særlig stor pris på, og bestemte mig for, at de skulle have en lille gave i år...bare fordi,- de er, som de er.

Skandinavisk Jul har jeg købt til en fantastisk ukrainsk pige, der er gift med en afghaner,- og måtte flygte til DK fra Afghanistan for 8 år siden. Julen er for hende stadig en ny tradition, da man i Ukraine ikke fejrer julen; men Nytåret. Hun har et sjældent livsmod, trods al den modgang hun har mødt i livet både i Ukraine, i Afghanistan og som flygtning...

En anden kollega, som faktisk har været sygemeldt det meste af den tid jeg har været i afdelingen,- men som jeg hurtigt fik et nært forhold til,- og har forsøgt at hjælpe, støtte og være for under hendes sygdomsperiode med depression - har jeg købt en fin Taknemmelighedsdagbog til...håber og tror hun kan få meget glæde af den.
Fuglene fra Rie Elise Larsen er til "min mor" i afdelingen,- ved ikke om i kender det,- men det er hende man altid kan støtte sig op af, søge råd og vejledning hos (både fagligt og personligt) - det er hende hvis vinge, man har lyst til at putte sig under...Ved at tilliden er gensidig,- og derfor disse skønne fugle, både rent symbolsk, men også bare til at sprede smil, glæde og forårsfornemmelser...

Glæder mig meget til at overbringe gaverne i løbet af næste uge....

7 kommentarer:

 1. Ihhh, hvor er du dog en skøn kollega!! Alt for ofte får man jo ikke sagt tak til dem der betyder noget for en i arbejdslivet.. Men du Camilla, du viser sandt overskud - det beundrer jeg :-)
  Knus.

  SvarSlet
 2. Prøver i alle tilfælde at have overskuddet...Vi har jo en afdeling, hvor der fortsat er store gnidninger mellem visse personer, så følte bare jeg måtte gøre noget - vise lige netop disse kolleger, hvor værdsat de faktisk er...

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog en smuk tanke og en dejlig handling :-)
  Den rør mit hjerte .

  SvarSlet
 4. Miri - tak for de søde ord...Bliver faktisk også selv helt berørt ved tanken om at overbringe gaverne,- er ret blød - så måske en lille glædeståre kommer med i købet...:-))

  SvarSlet
 5. Hvor er du bare en super kollega. Det er lige før, man får lyst til at læse til sygeplejerske og få dig som kollega. Så kan du nok også lige lære mig tricket med spritten :-) :-)

  Er spændt på at høre, hvad de sagde til det.

  Kram til dig og jer alle

  SvarSlet
 6. Det lyder som nogle dejlige gaver og med søde tanker bag.
  Næstekærlighed.

  SvarSlet
 7. Helle - har fået en lille håndsprit i julegave fra,- den kan jeg jo tage med næste gang. Du skal være velkommen som kollega,- nok lidt utopisk, men en dejlig tanke.

  Margith - kan næsten heller ikke vente med at give dem...

  SvarSlet