lørdag den 19. december 2009

Tænd et lys


Julen er tiden,- hvor man glædes og mindes. Jeg har taget den katolske tradition med at tænde et lys for sine kære til mig - bruger den især i juletiden. I julen hvor familien samles og man forbereder den store julefest,- holder jeg meget af at tænde et lys, for dem der ikke er mere...og som man altid kommer til at savne lidt mere, når det er Jul...og på den måde både mindes og glædes vi med alle vores kære.

3 kommentarer:

 1. At tænde lys for sine kære i denne mørke tid er en smuk tradion, som vi også bruger her.

  Jeg vil ønske dig og dine en rigtig glædelig jul, kære Camilla. Tak for alle dine små kommentarer på min blog. De er en stor kilde til glæde ;-)

  SvarSlet
 2. Det er en smuk tradition, som jeg også bruger engang imellem. Jeg har gået å katolsk skole, og selvom det er mange år siden, er der mange ting der sidder i mig stadig.

  Tak for dine søde hilsener til mig. KNUS

  SvarSlet
 3. Jeanette Mariae - holder også meget af den fine tradition,- selv for dine små kommentarer her hos mig,- det betyder mere end du tror.

  Mette - man skulle have været katolik...kan godt lide katolicismens symbolik. Selv tak for de små søde hilsener her hos mig - det betyder mere end du tror.

  SvarSlet