onsdag den 14. april 2010

Onsdagens tidslommer

Idag har jeg fri - solen skinner - det skal nydes i fulde drag...Som altid når man har en fridag, er der masser af praktiske gøremål der venter,- men det er ikke det, der fordrer opladningen af batterierne mest - så ind mellem tøjvask, støvsugerdans, indkøb mm,- har jeg planlagt mine helt egne tidslommer, der hvor energien fyldes på,- det stille nu,- hvor jeg bare gør noget for mig.

# En god cafe latte i min smukke koral elements kop - på bænken i solen.
# Øve mig i perlestrik.
# Lave et par stof-knapper.
# Færdiggøre den hækle keyhanger til niecen.
# Glæde mig til strikkeklub i aften med pigerne.


I eftermiddag skal jeg nyde mine unger, med mindstemand der netop har lært at cykle uden støttehjul, og ældsten der skal ud på de nye inliners...

Hav en dejlig solskinsdag derude - har du også dine egne små tidslommer???

4 kommentarer:

 1. Det smittede på den gode måde, da du skrev du ville sidde i solen - det vil jeg huske at bringe ind i min dag. Jeg har osse dejlige små tidslommer i min hverdag, de handler lige nu tit op at rydde noget op og evt. skille mig af med det fordi det er en vigtig proces i mit liv lige nu. Men jeg elsker også at cykle for så flyder tanker, inspiration og jeg lader op.
  Nyd din dag :) Jeg nyder lige mine indre billeder af din mindste uden støttehjul og ældste på inliners...

  SvarSlet
 2. Jeg sørger for at lave tidslommer, sommetider bare 10 min. i drivhuset med en bog. Utroligt hvad der kan klares hvis vi husker lidt egentid.
  Smukke blomster.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Ved ikke om det giver mening...men jeg levede helst i en konstant tidslomme a la din. Men det kræver fokus, at blive ved med at insistere på retten til tidslommer (om de så vare 5 min eller 5 timer) og ikke blive overhalet indenom af praktiske gris.
  Frk. Hverdag

  SvarSlet
 4. Gitte - Håber du nød solen,- jeg havde en dejlig dag,- trods tidslommerne svandt gevaldigt ind i løbet af dagen...så stjæler mig nu til en med lidt blogging, kaffe i koppen og hækling... Al denne fokus på tidslommer, enkelhed og ro - er også for mig en igangværende proces,- som kan være svær men nødvendig for at bevare sig selv og sine energier...

  Margith - Ah en bog i drivhuset, det er da sand fryd, og nu med den årstid vi går imøde...håber du når et par tidslommer idag i solen...

  Rikke - det giver meget mening, stod det til mig, tog jeg også gerne hele dage,- og forsvandt ind i mine tidslommer af nydelse og ro...ville ønske det var ok at jage den praktiske gris på porten, men den banker bare så hårdt...:-))

  SvarSlet