mandag den 19. april 2010

Plys-mentalitet

Jeg har det skønneste Plys-barn,- han har det lyseste, positive, gladeste og milde sind - dog med en stor portion stædighed.
Han har netop lært at cykle, så idag gik turen til børnehave på cykel i skønt solskinsvejr og fuglesang - her er det så en af hans plys-bemærkninger falder


"Mor synger fuglene ikke bare pænt"

5 år og livsnyder - er det ikke skønt.

Mød dagen med Plys-mentalitet og det hele bliver lidt nemmere,- for der er aldrig noget der er helt skidt,- eller også bliver det meget snart bedre.

8 kommentarer:

 1. Han er da den skønneste Plys!

  SvarSlet
 2. Han lyder da som det dejligste barn.
  Nyd din dag.

  SvarSlet
 3. Det synes jeg jo i alle tilfælde,- det er utroligt at se, så meget nemmere han møder livet - end eks min store dreng,- der er langt mere æsel,- og en blød, tænksom, sensitiv fyr. To skønne og MEGET forskellige drenge.

  SvarSlet
 4. Fantastisk den lille gut lægger mærke til fuglenes sang, og nyder den. Den bemærkning kunne også sagtens komme fra hans dejlige mor :o) Ønsker jer en god dag.
  Knus Berit

  SvarSlet
 5. At leve sammen med et sådan mennesker , er en stor gave :-)

  SvarSlet
 6. Det er SÅ fantastisk, at vores børn kan være så forskellige! Det er en gave (og en udfordring...) Nogle dag ville jeg ønske at de ikke blev ældre, så jeg ku' nyde dem som nu.
  Sådan nogle plys-børn ;o)

  SvarSlet
 7. Berit - Tak for de MEGET søde ord. Håber alt er vel trods 11 nye skruer...

  Miri - ja, og takker for den hver dag.

  Krutter - åh ja at kunne standse tiden - bare et øjeblik - men ak og ve tiden går,- og de vokser fra os med lynets hast - forsøger at nå at nyde dem de små vidundere,- på hver deres helt særlige måde. Mit lille plys-barn tager nu det store skridt ind i skoleårene om få uger, kan let ikke forstå det.

  SvarSlet
 8. Ihh, sikke en dejlig bemærkning - og skøn dreng ;-)

  SvarSlet