tirsdag den 18. maj 2010

Græsenke


Sidder lige så stille med min pc - ungerne er nu puttet - sover forhåbentlig snart. I disse dage er jeg græsenke, hvilket ikke levner tid til mange selvstændige tanker...
Dagen startede kl 05.15 med madpakker, herefter brusebad,- inden farmor kl 06.15 skulle yde sin assistance med at få ungerne op, i tøj og i skole. Kl. 06.25 på cyklen på vej til arbejde - kl 07.00 fordeles dagens opgaver, for mig blandt andet et hæsblæsende kost-projekt...Kl. 15.00 triller hjem efter arbejde - herefter haven fuld af fire livlige drenge på trampolin mv. Kl. 18.30 aftensmad,- derefter bad, bog og godnat til mine kære to små drenge.
Nu skal dagen imorgen forberedes - og måske når jeg lidt tid med strikketøjet - hvem ved...PYH...godt dette ikke er hverdag.
Ovenpå denne hæsblæsende dag - kan jeg dog alligevel fremtvinge tre stjernestunder.
#Kl. 05.15 - en lille barnehånd, der knuger min idet jeg står op - ligger sig stille og sover trygt videre.
----------------
#Vise ord fra en mine ældre patienter - over 80 år - kigger indgående på mig, og siger
"Husk nu at leve livet, mens du har det."
-----------------
En stille kop kaffe i solen i eftermiddag, mens ungerne hopper rundt i haven.
Hav en dejlig aften derude - Camilla

4 kommentarer:

 1. Dejlig dejligt dejligt at du har "tid" til at finde stjernestunderne frem og give dem en tanke med på vejen. Det er dét det hele handler om, ikke?!

  God dag i morgen.
  Hilsen Frk. Hverdag

  SvarSlet
 2. Nu er du nok allerede i gang igen for fuld kraft frem, så jeg vil bare ønske dig en god dag med nye stjernestunder. Håber din mand snart vender hjem igen - det er unægteligt nemmere at være to ;-).
  Janne

  SvarSlet
 3. Rikke - det virker i alle tilfælde for mig - det med at finde stjernestunderne og forsøge at finde rum til mine egne små tidslommer - midt i en fortravlet hverdag.

  Miri - TAAK,- i lige måde....:-))

  Janne - Dagen idag er startet mere roligt, da jeg skal i aftenvagt...Har til morgen sendt to spændte drenge afsted på deres første rigtige skoleudflugt, derefter måtte jeg lige runde arbejdet en halv time...så indkøb - og nu en enkelt stjernestund med varm kaffe og blog-surfing, inden der skal ordnes lidt praktiske ting...Arbejdet kalder kl 14.00,- og jeg ved desværre allerede nu at vi er hårdt ramt af sygdom, så færre sygeplejersker om en del patienter.

  Tager en dyb indåndning og møder dagen med ophøjet pande,- og glæder mig til at få gemalen hjem sent imorgen aften.

  SvarSlet