lørdag den 1. maj 2010

Kom maj...


"Kom Maj du søde milde...." - det er i sandhed mit mål for både krop og sjæl i denne måned. Forsøgte i marts at fokusere på det enkle - men af mange omstændigheder, var det nemmere sagt end gjort...Maj ser i al almindelighed mere luftig ud,- så nu er det nu.
Mit mantra i Maj - Enkelhed og ro frem for alt.
Inspirationen hertil kan du se mere om her - har også været så heldig selv at få fingre i Sarah Ban Breathnachs bog "Naturlig overflod" - den og så denne skønne hæklebog, skal være mine ledetråde mod enkelheden, tidslommerne...og den indre ro.

5 kommentarer:

 1. Må du få en vidunderlig maj, kære du.

  Og hvor er jeg dog glad for, at du ENDELIG har fået fat i et eksemplar. Velkommen i klubben (smiler...).

  Din hæklebog ser iøvrigt super inspirerende ud, god fornøjelse, der er sikkert mange, mange inspirationer at hente.

  Stort knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Tak - i lige måde...

  Tror slet ikke jeg kan finde ud af de fine hæklerier...men det skal prøves.

  Knus

  SvarSlet
 3. Stor respekt for dine målrettede forsøg på at skabe enkelthed og ro i dit liv. Ikke en nem opgave, men en spændende een. Håber du vil fortælle meget mere om det ,her i denne, den dejligste af alle måneder :-)

  SvarSlet
 4. Kære Miri - du har ret, det er ikke en nem opgave,- men den er mig meget magtpåliggende...den føles som en nødvendighed...Skal nok berette om de små tidslommer, Maj forhåbentlig vil byde på - eller som jeg selv skaber...:-))

  SvarSlet
 5. Aj, hvor er du heldig at du har fundet "Naturlig overflod" - er den på dansk? Jeg selv måtte lede længe og fik den fra antikvariat i Norge - på norsk! Dejlig bog! Mark Nepo's "Øjnene op for livet" er også fantastisk - bare et tip til ro og enkelheden. Roen er han mester i...
  Go' Maj
  Rina

  SvarSlet