torsdag den 21. oktober 2010

Efterårsferie - ahh...Her er lidt stemningsbilleder fra efterårsferien - som på trods af ferie har været tætpakket med aktiviteter....

Søndag og mandag stod i festens tegn - mindstemand her blev 6 år, dette blev bla fejret med disse chokoladekager pyntet med vampyrer.Onsdag kørte vi en tur til Hamborg, hvor nogle af vores venner holdt ferie - her var vi bla i Hamborgs flotte Zoo - en tur i LEGO butikken, og en butik kun med vingummi - en ren børnetur. De voksne sneg sig dog til en dejlig kop Starbuck kaffe.


Billederne af giraf og zebra er taget af familiens nye paparazzi, ældstebarnet på 8 1/2år, som synes hele dagen i Hamborg var "total klasse" eller "mega luksus" - hvilket nok også hang sammen med vennernes hotel, det var 5 stjernet med lækker pool, kæmpe badekar m.v.
Både børn og voksne havde en herlig dag, mindstemand her synes højdepunktet var denne ridetur. De ældste drenge på 8 1/2, talte nonstop - elsker bare hinanden - ville faktisk ønske de var fætre...Blev enige om at det var de næsten også, da min veninde og jeg har været bedsteveninder siden 5-års alderen, tættere kommer man vel ikke på at være søskende...
Håber i har nydt efterårsferien derude, hvis i er så heldige at have ferie...

1 kommentar:

  1. Åh... det ser ut til at dere har hatt en fin høstferie:) Vi var i London og det var helt fantastisk det også, selv om en ikke får sjansen til å ta seg inn igjen med hvile og slikt;)

    Ha en fin helg!

    SvarSlet