søndag den 10. oktober 2010

Sendt i kælderen


Idag går opgave-skrivningen ind i den analytiske fase.... Men da det er søndag og familien er hjemme, kan det blive lidt svært med koncentrationen,- når der nu er to aktive drenge der stryger om ørerne på en, og dertil har 100 spørgsmål der skal afklares NU. Tror fordelingen bliver således, moderen må barrikadere sig i kælderen med pc, bøger, artikler, pepsi max, kaffe mv,- mens familien tager ud og nyder denne skønne efterårsdag.

3 kommentarer:

 1. Jeg håber det lykkedes for dig, at forskanse dig og få ro til opgave skrivning.
  Jeg er selv igang med en opgave til eksamen i Diplom i offentlig ledelse og syntes det er rigtig svært, at finde "rum" til det herhjemme. Paradoksalt nok skal opgaven handle om, at skabe sit eget ledelsesrum:) God søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøjelse Camilla.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Olines - der er i alle tilfælde mere ro her i kælderen end ovenpå med lego-bygning, tegne og skrivesager, afspilning af diverse ringetoner m.v...Men ja det kan være svært at skabe sig rum til fordybelse, når der også skal være plads til familien. håber du får skabt dig et godt ledelsesrum,- trods alt...:-))

  Stine - TAK...Må desværre springe over strikkeklubben imorgen også, da der venter
  1 1/2 dag méd nefrologisk landskursus tirsdag-onsdag,- her midt i opgaveskrivningen. Tiden er ligenu temmelig dyrbar,- men har endelig fået godt hold på opgaven.

  SvarSlet