fredag den 15. oktober 2010

Well done


Hjemme igen - opgaven er afleveret...Nu skal der slappes. Der venter en skøn ny uge - der fyldt med intet andet end ferie for hele familien...ahhh.

6 kommentarer:

 1. Flot !!!
  Nyd din ferie, selv om det kan være svært at komme ned i omdrejninger.

  SvarSlet
 2. TAK - imorgen skal vi holde fødselsdag for mindstemand, der fylder 6 år på mandag,- så det skulle nok være muligt at holde tempoet lidt endnu...:-))

  Igår aftes nød jeg sammen med ungerne foran Disney og Talent med mit hækletøj, det var en underlig men dejlig følelse, at kunne sidde der med god samvittighed.

  SvarSlet
 3. Tillykke med afleveringen! Nyd ferien - og tillykke med mindstemanden :-)

  SvarSlet
 4. Til lykke med det!
  Dine beskrivelser af udfordringerne ved at skrive mindede mig om min studie-tid!
  God ferie!
  Venligst Loppe.

  SvarSlet
 5. Rigtig god ferie! Håber du får hæklet meget. Det er jo helt meditativt. Nogle dage mener jeg at kunne mærke det på mit humør, hvis jeg ikke har fået hæklet et par omgange...:)
  KH Puk

  SvarSlet
 6. Polka - TAK,- skønt at have afleveret. De sidste par dage har stået i fødselsdagens tegn,- og min 6-årige er fejret med maner.

  Loppe - TAK - det har været - en vanvittig proces,- spændende, krævende, udmattende - og alligevel helt igennem fantastisk. Glæder mig allerede til næste modul i foråret.

  Puk - TAK - lige mine ord, hækling er ren zen. I mine allermest stressede perioder er det ren medicin,- og må jo erkende at jeg er afhængig, eller skulle man sige hooked..:-))

  SvarSlet