lørdag den 12. februar 2011

Besøg af sukker-djævlen


Har de seneste dage haft en lille sukker-djævel siddende, lurende på min skulder, klar til at slå sin klo i mig igen, håbende at jeg ville lade paraderne falde.....Troede ellers han efterhånden havde forstået, at der ikke mere er plads til ham i mit liv - han har da også holdt sig på behørig afstand i over et halvt år, og haft dyb respekt for sukker-sheriffen...hvad skal denne respektløshed nu til for?? Nu må sukker-sheriffen træde i karakter igen...for de få gange jeg har bukket under for sukker-djævlen, uddeles der strafpoint i flere dage efter - i form af træthed, tunghed og generelle tømmermænd efter sukkerdoping.
God weekend fra sukker-sheriffen og en snarlig underdanig sukker-djævel.
For alligevel at please ham lidt, skal der købes ind til endnu en omgang RAW brownie 42 - det kan da få ham til at holde mund...forhåbentlig i meget lang tid denne gang.

5 kommentarer:

 1. kender det sukker monster alt for godt :)

  SvarSlet
 2. kære Camilla

  jeg ta'r hatten af - du er simpelthen for sej... godt du kan holde ham nede med lækker kage :)

  kh♥

  SvarSlet
 3. Belladotte - det er lang tid siden han har vist sit grimme ansigt...men hvor der er vilje er der vej - og jeg har viljen...:-))

  Marianne - Når bare der er RAW lækkerier i nærheden,- så går det lidt nemmere...Tror jeg har fået vist ham døren for denne gang - blev bare meget overrasket over den pludselige sukkertrang, som jeg faktisk havde overvundet...troede jeg da.

  God weekend - til jer begge.

  SvarSlet
 4. Jeg kender din kamp flot, at du fik ham sendt ud af døren:)

  SvarSlet
 5. Oline - Tak...mærkeligt nok er det første gang, jeg for alvor har følt denne kamp gennem de sidste mange måneders livsstilsændring. Følte det nærmest som et bagholdsangreb,- men er nu nået frem til, at det må være fordi jeg mere eller mindre har nået mit mål, og dermed ikke har været så fokuseret. Kan nok kun sammenlignes med et rygestop, hvor trangen vel også dukker op fra tid til anden. Nu er han i alle tilfælde vist døren - og nød igår min RAW brownie samt is - lavet af intet andet end frossen mango og banan, kørt i foodprocessoren med lidt vaniliekorn og et drys af RAW cacaonibs. God søndag til dig og dine.

  SvarSlet