tirsdag den 22. februar 2011

Lidt om hæklerier


Gid det var mit tæppe der var så langt....det er det ikke - siden jul er det ikke rigtig blevet til noget med hæklenålen og mig.....ved ikke hvorfor, der har bare været så meget andet, der har fyldt mine dage og aftener. Tiden flyver - og døgnet føles alt for kort til hverdagens mange mulige og umulige gøremål. Føler tiden smuldrer mellem fingrene på mig - og jeg når ikke halvdelen af det jeg gerne vil....måske jeg i virkeligheden, skulle give mig selv tid til at hækle - tid til de nødvendige tidslommer, fyldt med ro og meditative rytmer med hæklenålen, tid til at tømme hovedet for alle tankestrømme, tid til igen at finde ind til mig. Vil straks finde hækletøjet frem, så jeg i alle tilfælde kan se det - og minde mig selv om, at det igen er tid til at finde ind til den indre ro...
Vil nu forsøge at nyde min smoothie med blåbær og mango - og en varm kop kaffe...inden dagen går løs med praktiske gøremål og arbejde lidt senere.
Har du andre gode ideer til mindfullness - så del gerne ud - er meget modtagelig for nye ideer.

5 kommentarer:

 1. Kender det med at tiden ikke slår til - måske vi bare vil og tror vi kan nå alt for meget... måske det hjælper at sætte niveauet ned?
  hmmm - ved det godt... ikke nemt ;0)

  SvarSlet
 2. Du har ret - tror man kan det hele, vil gerne det hele...men må ind i mellem sande, at det kan være nødvendigt at sætte ens eget ambitionsniveau ned.

  Hav en dejlig dag - Camilla

  SvarSlet
 3. Jeg synes virkelig du skal tage tæppe hækleriet op igen.
  Jeg synes det at hækle på et stort tæppe, er den bedste fordybelse..Måske fordi det er SÅ stort, at man bare ved, at det må tage den tid det nu engang tager.

  SvarSlet
 4. hej Camilla

  gi' endelig dig selv tid til fordybelse... om det det så er i kortere eller længere tid ad gangen .. om det er med hæklerier ... skøn beroligende musik eller en god bog fx. jeg nyder nu også at surfe rundt på dejlige blogge som din
  kh♥

  SvarSlet
 5. Miri - Tæppet ligger nu fremme...og glæder mig til uendeligheden ved så stort et projekt..:-))

  Marianne - Tak for roserne og de gode råd...

  SvarSlet