søndag den 13. februar 2011

Frozen fruits go creamy...


Har du også hang til is og dejlige desserter,- men prøver at undgå sukker...så prøv denne fløjlsbløde drøm af en is, lavet på intet andet en frossen banan og mango, kørt i foodprocessoren ( eller blender ) med lidt vaniliekorn - drysset med lidt RAW cacao-nibs. Billede og opskrift er hentet her.
Velbekomme - ønsker alle derude en dejlig snehvid søndag (Sønderborg er dækket af en blødt sne-tæppe lige nu).

5 kommentarer:

  1. Det ser , som altid, frygteligt dejligt ud :-)

    SvarSlet
  2. Det er det også, har lige lagt mere soltørret mango i blød, så det kan komme i fryseren om nogle timer, og være klar til en lille treat i aften...

    SvarSlet
  3. mmm elsker raw is. Har aldrig prøvet at tilsætte mango men banan og vanilie korn også lækkert yummi.

    SvarSlet
  4. Jeg bliver mere og mere hooked på Raw Food - det lyder (og ser) vildt lækkert ud! ;o)

    SvarSlet
  5. Asiya - prøv det...:-))

    Krutter - jeg er også meget begejstret for RAW FOOD, især det søde køkken...:-))

    SvarSlet