Fik alligevel sneget mig til at lave disse skønne kugler i sidste uge...kom i tanke om mine elskede hakkede pistacienødder, da jeg skulle lave dem, og de gør sig virkelig godt i kombination med hampefrøene.
12-15 stk
8 udstenede medjool dadler - hvis du kun har alm dadler, brug da det dobbelte.
1 stor spsk RAW cacao pulver eller carob pulver
1 stor spsk RAW afskallede hampefrø
1 stor tsk kokosolie
1/2 tsk eller nogle få dråber mandelessens
1/4 - 1/2 tsk vaniliepulver
1 spsk hakkede usaltede pistacienødder
Til pynt:
1-2 spsk RAW afskallede hampefrø
1-2 spsk hakkede usaltede pistacienødder
Kør det hele i foodprocessoren med "s"-bladet, indtil massen samler sig.
Form nu til små kugler, og rul dem i blandingen af hampefrø og hakkede pistacienødder.
Sæt dem på køl i ca 1 time, så de får lov "at sætte sig". Er dog superlækre, selv om de ikke når at køle lidt, er bare lidt mere bløde.
Perfekte når de berømte cravings opstår hen på eftermiddagen...eller til en god kaffe/the senere på aftenen.
Enjoy...:-))
Hvor er de fine at se på !
SvarSletDu sender bare et par stykker :-)
Må tage dem med, når vi ses engang...:-))
SvarSlet