lørdag den 31. oktober 2009

7 ting i lilla

Blev for en lille uge siden inviteret med til denne farveleg hos Rakel - og den går i alt sin enkelthed ud på at finde 7 ting i en bestemt farve,- her den lilla. Helt nemt var det ikke, da jeg jo er drengemor...og der endnu ikke har sneget sig så meget lilla indenfor endnu...
Herover ses min skønne Babushka, som jeg da jeg havde butik købet som dekoration...den er ca 25cm høj, og har 16 små dukker indeni.


Her et udvalg af mine lilla tørklæder, fra venstre silketørklæde fra Rie Elise Larsen, i midten skønt høragtigt tørklæde og til højre batik tørklæde fra Malene Birger.


Mine ynglingssko fra Fly.Skøn æske fra Bungalow - købt i Rie Elise Larsens jule-værksted sidste år.En fin buttet vase med porcelænsmalede lilla blomsterranker fra 1950èrne.
Lilla lotusblomster, og de små lilla metalstager fra Rie Elise Larsen.Flot lilla pose fra Box de luxe og et bundt lilla alpaca garn.Lilla-mønstrede puder fra Rie Elise Larsen.En lilla læder pung, et lækkert boligmagasin fra Norge og små lilla bedelys.
Nu skal legen så gives videre - til Majsen, Miri og Jeanette Mariae - denne gang bliver farven blå - håber i har lyst til at være med...:-))

3 kommentarer:

 1. Godt nok nogle meget lækre lilla ting du omgiver dig med !
  Jeg takker ja, til din udfordring :-)

  SvarSlet
 2. Tak for det - glæder mig du vil være med...:-))

  SvarSlet
 3. Det er vel nok dejlige ting, du viser frem.

  Jeg siger tak for invitationen, den er jeg glad for. Jeg har dog lige vist blå ting frem i et tidligere indlæg, så jeg håber, at det er i orden, at jeg springer let og elegant over denne gang.

  Stort knus herfra ;-)

  SvarSlet