lørdag den 10. oktober 2009

De gule kander formerer sig...:-))

Elsker mine gule kander,- bringer forår og sommer ind i stuen selv i dette spæde efterår. Igår voksede samlingen med endnu en - min søde svigermor havde lige så stille, uden at sige noget sat den sammen med de andre to...og spurgte så senere spændt om jeg havde opdaget den?? Blev supergald og rørt, hun ved lige hvad jeg kan lide.


Her er lidt børnekunst,- inspireret af de søde ugler "Fruens syslerier" lavede for en måneds tid siden...denne er med lidt hjælp, tegnet af mor,- og klippet og limet af Mathias 4 år...måtte bare have den i ramme, nu pynter den ved siden af de gule kander.
God lørdag aften derude.

11 kommentarer:

 1. Ej, de får børn :-) !!
  hvor er det dog sødt af hende.
  Og sikke en skøn ugle :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en svigermor, du har!! For en overraskelse! :-D Og den ugle, den er da bare så sød og meget finere, end det mine børn nogen gange har haft med hjem fra børnehaven, hvor man tydeligt kan se, at her har der da vist været en ivrig voksen indover, der i tillæg til at styre både lim og saks også er lidt for perfektionistisk!

  SvarSlet
 3. Hej Camilla...
  Hvor fint med sådan en barneugle.. Den er bare helt speciel og personlig.. Godt I kunne bruge inspirationen, I har fået lavet et helt særligt eksemplar af jeres egen.. :)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 4. Er også meget glad for den, synes det er så dejligt, når det er noget, de selv har bestemt de gerne vil være med til at lave....og se begejstringen i de små øjne over resultatet.

  SvarSlet
 5. Hej Camilla,
  Ikke dårligt med sådan en sød og opmærksom svigermor!! :-)
  Super fint kunstværk, det klær uglen godt at være i glas og ramme. God idé. Håber i har det godt.
  Kram.

  SvarSlet
 6. Stine - JA er den ikke skøn den lille ugle,- og ja bedre svigermor kan man ikke ønske sig. Skal lige arbejde et par dage, så er der dømt efterårsferie....sidder og er lidt brugt, havde rådighedsvagt i nat,- og kom først fra intensiv kl 02.00...træææt.
  Knus fra Camilla

  SvarSlet
 7. Hej Camilla.
  Er helt pinlig, for føler jeg overskrider privatlivets grænser ved at blande mig her. Fandt bare et billede på google af det smukke ugle tapet du har lagt en billede ud af, og måtte derfor logge på og spørge dig hvor det er fra? Er det købt på Trendsales?
  Skal nok logge mig af din blog snarest, vidste ikke man kom ind som "fast læser" når man skulle spørge dig om noget :-P
  Mvh Sofie Aamann

  SvarSlet
 8. Forresten så er min mail sofieaamann@yahoo.dk hvis du har lyst til at svare.
  de bedste hilsner Sofie

  SvarSlet
 9. Vakre kanner. Gult er virkelig i vinden for tiden!

  SvarSlet
 10. Hej Camilla,

  Skriver til dig her, da jeg af en eller anden grund ikke kan maile til dig??

  Undskyld forsinkelse, men her er 'vejledning' til tapet:

  Påsæt tapet med tapetklister. Husk at tørre overskydende klister væk med fugtig klud. Når det er helt tørt har jeg lakeret det med klar, vandbaseret lak. Hvis det bare er til en sættekasse, er det nok ikke nødvendigt med lak over, men hvis det er på borde eller lignende, hvor fedtede fingre skal kunne tørres af igen, så er det nødvendigt med lak.

  God fornøjelse :-)

  Knus fra Stine.

  SvarSlet
 11. Sofie - alt iorden, du er velkommen her på min blog. Ja det fine tapet er købt på trendsales,- du skal blot søge på tapeter.

  Stine - min kanto mail er ved at blive afviklet...du kan altid skrive på chokoladetand@hotmail.com
  Mange tak for anvisningerne - må snarest igang..har været på efterårsferie, så når ikke at får sætterkassen færdig til imorgen, hvor Mathias har fødselsdag...

  Kh Camilla

  SvarSlet