lørdag den 27. februar 2010

Hækle-skole og chai latte


Solen skinner om kap med tulipanerne i min vindueskarm,- sikke en herlig søndag morgen. Ungerne vågner stille op, mindstemand er dog i fuld sving med at bygge en lego udgave af husets indretning,- mens han synger sine egne hjemmebryggede sange. Kaffen damper i min nye gule MANO kop - og snart skal der gøres klar til bagning af fastelavnsboller til eftermiddagens gæster.
#####
Idag starter Stine og jeg nemlig vores strikke-klub, og ligger ud med indførelsen i hæklingens store kunst. Det skulle være så nemt, siger man....men ikke helt. Så derfor kommer min svigermor, der er en meget erfaren strikker og hækler,- og giver os den første hækle-lektion.
På denne hygge eftermiddag havde jeg også tænkt mig at indvie min nye KUSMI Chai the til en Chai latte - men synes ikke rigtig, jeg kan finde en ordentlig opskrift...Så råd modtages gerne fra nogle af jer erfarne the-drikkere derude.

6 kommentarer:

 1. Jeg vil ønske dig og dine gæster en rigtig dejlig dag med hæklingens kunst.

  Stort knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Ikke dårligt med sådan en søndag.
  Knus.

  SvarSlet
 3. .. og ihhh, hvor jeg glæder mig :-)
  Vi ses om ikke så længe.
  Knus.

  SvarSlet
 4. for et nydelig hekleteppe :D elsker fargene!

  SvarSlet
 5. Hei, for en fin blogg du har. jeg fant den i dag. Legger meg til som følger jeg. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk også, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Ha en fin uke. Hilsen Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet