lørdag den 13. februar 2010

Smukke håndlavede kopper


Faldt tilfældigt over disse utroligt smukke håndlavede porcelænskopper,- desværre kan de vist kun købes i Australien - se mere her...
De står dog højt på ønskelisten...

10 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke. Det ville nu også være okay med mig at drage til Australien... for at handle kopper ;o)

  SvarSlet
 2. Ja, de er da hele turen værd...udover de fantastiske scenarier Australien ellers måtte byde på. Må sige jeg ærgrede mig ret meget, da jeg opdagede, at jeg må nøjes med at nyde billederne og drømme...:-))

  SvarSlet
 3. Ja, jeg nøjes også. Og har egentlig sletikke lyst til at rejse om på den anden side jorden lige nu. Nåmmen altså, tak for din hilsen og nu må du betragte dig selv for tagget ;o)

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor er de smuke. Der må altså være nogle dygtige folk til, at lave noget lignende dette i skønne lille DK. Tak for linket- nu drømmer jeg også! ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er du smukke, virkelig skønne kopper... Jeg ved ikke, hvordan man gør her i blog-land, men kan se, at du ligesom jeg har en facination af royal cph elements. Hvis man bestiller woman, får man to termokopper for 400 (og 6 blade). Tja, er selv ret begejstret for tilbudet
  https://www.benjamin.dk/abonnement/woman/1061?page=woman

  Og undskylde, hvis det ikke lige passer ind med denne kommentar

  SvarSlet
 6. Rebekka - Tak,- er der bestilt krus og nå ja blade...sikke et kup.

  Hav en god aften - Camilla

  SvarSlet
 7. Åh, de kopper er det smukkeste jeg nogensinde har set (eller i hvert fald højt oppe på listen næst efter børn&mand og lign.) Ku man ikke samle en flok betagede kvinder der var interesserede og skrive til Samantha Robinson om hun kindly ville sende nogen to the other side of the globe??? De grønne er fantastiske - men også de rød/grønne m. fugle... er helt dårlig over ikke at ku klikke på et lille fisk shoppe-link og ha dem i min postkasse snarest! men tak alligevel for dit link - nu er mine drømme fodret, skal jeg love få - man får jo helt ha´-trang! KH Lisbeth (PS - fandt lige tilfældigt din blog - er strax fast læser!!!)

  SvarSlet
 8. fisk=fikst!!! dumme, uduelige stavekontrol :-)

  SvarSlet
 9. Kolorista velkommen på min blog - ja det kunne være skønt med en sendig af de fantastiske kopper.

  God weekend - Camilla

  SvarSlet
 10. ej hvor er de smukke, en skam man ikke kan få dem her hjem :(

  Vh.Sara

  SvarSlet