lørdag den 6. februar 2010

Lørdag og bogudgivelse på vej


Det er den første lørdag, jeg har hjemme i umindelige tider...skønt.
Drager afsted mod nord imorgen tidlig igen, igen - er ved at afslutte den store flytning af min mor,- det har i den grad trukket veklser på både familien og mig selv, men nu er der vist snart lys forude.
I sofaen foran mig ligger mindstemand og snorker højlydt...her kl. 11.00 - har været vågen det meste af natten med både opkast og diarre - så idag står den på pleje af mindstemand, STORvask og rengøring med de skrappeste midler jeg kan finde skabet,- på trods af, at jeg i nat stod på hovedet med klorin og lignende. Storebror er på vej ud til en klassekammerat,- holder at kunne holde ham lidt væk fra smitten.
Hav en god weekend derude...:-))
Nu vil jeg lige snige mig til at læse endnu et kapitel i min mands kommende roman, der udkommer om en måned...sidder med den i papirform, den er netop gået afsted til sats, og snart ligger den indbundet, sprød og lækker,- klar til underholdning ude i butikkerne. Tag et kig her på hans blog og forfatterskabet.

3 kommentarer:

 1. Dejligt med lørdagsfri, hvis man kan kalde det det med en lille syg mand ved din side.

  Jeg vil se ind på din mands blog, det er så spændende med hans nye bog.

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Det er lidt synd for jer alle, at din frilørdag skal gå med sygdom..
  God bedring !

  SvarSlet
 3. Vi havde faktisk en hyggelig dag,- alt taget i betragtning...ind i mellem den store rengøring, fik jeg læst i min mands bog,- og fik en dejlig lang middagslur sammen med mindstemand...

  SvarSlet