mandag den 1. februar 2010

ThankfullnessDet sker at livet kommer i vejen for det liv, man troede, man skulle leve...
Med tanke på disse ord,- og dagens ord fra en anden blogger, der handler om taknemmelighedens tråd, der gerne skulle spinde sit spind, blødt og rart omkring februar måned - vil jeg starte denne måned ud med blot at sige TAK.
TAK for livet i alle dets finurlige afskygninger - trods alt.

4 kommentarer:

 1. Ja, det er da også vise ord, at livet kan komme i vejen for det liv, man havde satset på. Men så gælder det om at se en glæde for enhver sorg, som præsten fortalte om i kirken igår.

  Taknemmelighed kan være en øjenåbner.

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Jeg holder så meget af at følge med her, kære du.

  Jeg ved ikke, hvad det er, kan mærke at noget er svært i dit liv, og samtidig skinner du og din kærlighed til livet igennem på en meget smuk og finurlig måde, hvilket er meget inspirerende for mig.

  Glad for at du blogger. Stort knus til dig ;-)

  SvarSlet
 3. Mette - læste godt dit fine indlæg om præstens prædiken om den ældre dame - det er værd at tage med sig ud i livet - at finde en glæde for hver en sorg...

  Jeanette Mariae - Tak for dine søde ord..Føler faktisk også det er utroligt givende at blogge,- man får både afløb - og kan nyde godt af kommentarer fra kære medbloggere som du. Du har ret, livet har det med at vise tænder,- og dræne en for kræfter og energi...men jeg prøver at holde hovedet højt - for jeg elsker livet, min mand og mine børn...det kan jo ikke nytte at lægge sig ned og give op midt i orkanens øje - især ikke når man selv er en af de får mulige medspillere. Det blev meget kringlet - for at sige det lidt kortere, har jeg i MANGE år måttet være der for andre, lige nu mere end ellers - også selv om det næsten er menneskeligt umuligt, men der er kun mig til at løse opgaven - og jeg gør det, for er sikker på jeg ellers vil fortryde senere i livet...

  SvarSlet