mandag den 11. april 2011

Skøn choko-RAW-cake og en færdig foodprocessor


Glæder mig til at servere denne drøm af en RAW choko-kage for pigerne i aften....den nåede heldigvis lige akkurat at blive færdig, før min foodprocessor gav op...:-((


Min bedste ven i køkkenet er nu på vej på lossen, en lille men vigtig split knækkede af, så der er intet at gøre. Men ak og ve - den er jo i brug mindst en gang om dagen, må på jagt efter en billig brugt - den er trods alt uundværlig i mit nye sunde og rå køkkenunivers.


Hvad er dit bedste køkkenredskab??

10 kommentarer:

 1. Så må en ny til :) Men den afgik da med manér i det mindste. Sikke en drøm af en kage. Jeg har selv lige smidt min gode, gamle blender ud af samme årsag, den kørte træt i en gang raw brownies. For et par måneder siden, måtte jeg udskifte juicepresseren da jeg forsøgte mig med at kværne 2 kg rødbeder.. :/ Tror mit ultimative køkkenredskab er min stavblender. Den klarer virkelig alle mine behov, bruger den flere gange dagligt og den har sådan en lille kværn med til nødder, løg osv. Utroligt så skønt det er at blende ;)
  God dag til dig Camilla, tak for dine små mirakler <3

  SvarSlet
 2. Den ser lækkerlækker ud den kage - pigerne bliver ellevilde.
  Mit vigtigste køkkenredskab er en Magimix, som er alle sine mange penge værd. Jeg bruger den dagligt og flere gange, det er bare en extrabonus at gøre den rent fordi jeg er så glad for den !! Mærkeligt, men sandt :)

  SvarSlet
 3. Tanja - du har ret, må nok investere i en ny - men med mit forbrug, skal den kunne holde til en del - er helt på herrens mark med hvad jeg skal vælge...har desværre ikke ubegrænsede midler, ellers er vitamixen jo tillokkende, og kan vist kværne sig gennem det meste.

  Man må i sandhed sige, den har kæmpet til sidste blodsdråbe, den var alle pengene værd...glæder mig nu bare til kagen og pigehygge iaften.

  Gitte - Magimix - lyder også godt...

  SvarSlet
 4. Den ser lækker ud. HVad har du lavet den af?
  Jeg har lige købt en magimix igennem ebay og sparet et par tusind kroner.
  Den kan klart anbefales.

  SvarSlet
 5. Jeannet - Meget lækker...bunden er lavet af dadler, kakao, valnødder, vanilie, mandelessens og lidt vand...."glasuren" er lavet af kakao, agavesirup og kokosolie...yum yum - kan lave et indlæg med opskrift imorgen...:-))

  Har vist allerede forelsket mig i en magimix..

  SvarSlet
 6. Jeg ejer ikke selv en magimix, men drømmer om det :-)

  SvarSlet
 7. Miri - Drømmer mig også til en Magimix...;-))

  SvarSlet
 8. Hold da OP hvor ser den kage lækker ud. Savler næsten..

  Mit yndlings redskab i køkkenet må være min foodprocessor fra Kenwood. Den kan et hav af ting, men bruger mest blenderen og foodprocessoren.
  Ellers er det mine knive. En god kniv er altså også uundværlig i et køkken.

  SvarSlet
 9. Tak for i går søde - og tak for kage ;-)

  SvarSlet
 10. RAWISLAAM - TAK,- den er også lækker, har lige fået et lille stykke igen i formiddag, trængte sådan midt i opgaveskrivning...

  Stine - Selv TAK - rigtig hyggeligt..

  SvarSlet