fredag den 1. april 2011

Fru Møllers Mølleri


For snart seks år siden flyttede vi fra en lille landsby syd for Århus til Sønderborg...heldigvis er der stadig gode venner at besøge i byen - og nu også den skønne gårdbutik med eget mølleri, kafferisteri, cafe, pølsemageri m.v. Alt er i top kvalitet - var et smut forbi sidste weekend,- og købte fuldkorns hvid hvede, speltmel, chorizo, smør mm, alt hjemmelavet...mmm.


Eftermiddagens hjemmebagte boller var lavet på fru Møllers mel - kan desværre ikke fremvise billede, da de blev spist rub og stub af mand, børn og bedsteforældre...utrolig som melet gav både velsmag og rustik kulør til bollerne. Skulle du køre en tur ad Marguritruten omkring Saksild, Odder og Hov syd for Århus, så er det bestem et besøg værd at køre forbi Fru Møller i Bjerager.

2 kommentarer:

 1. Åh, Fru Møllers er sådan et dejligt sted! Jeg er selv flyttet fra Odder og mod det vestjyske, og savner virkelig alle de skønne råvarer, lækre brød og kager, samt de dejlige mennesker som driver stedet. Jeg var så priviligeret at arbejde i deres dejlige kafé i 2 måneder, og det var en fantastisk tid!
  Jeg nyder også at der er venner i det gamle nabolag, således at et visit i ny og næ stadig er muligt.

  SvarSlet
 2. Det lyder dejligt! HVor tit laver I sådanne gode boller?
  KH
  Barbara

  SvarSlet