fredag den 10. juni 2011

Back on track - morgenmad


Under de sidste ugers eksamens-læsning skete det nærmest utænkelige...mit fokus på den sunde og nærende mad kunne ikke holde, da der ligesom var så rigeligt andet at holde fokus på...

Pludselig blev brød en del af mine måltider igen, spiste kort sagt hvad der stod først for i køleskabet, da der hverken var tid eller energi til andet....da mit hovede var i bøgerne. Så der blev kørt en del rugbrød med ost ned, det mærkelige er jo bare at det ikke mættede i nær samme grad, som den proteinrige og grønne kost gør - så spiste uforholdsmæssigt meget i løbet af den sidste uge...også søde sager - uden på nogen måde at profitere af det.

Men ah nu er tiden igen min...på en anden måde i alle tilfælde, og jeg nyder at kunne kreere sunde og nærende måltider, der gør både krop og sind godt igen. Har massevis af ideer, der bare venter på at blive testet. Mit motto den næste tid må være "back on track" - og er startet ud med en ny skøn morgenmad inspireret herfra. RAW yougurt af banan og avocado - drysset med bær og mandler. Kan ligefrem frem mærke hvordan det gør godt...:-))

Hvordan reagerer du når al fokus går på andre eller andet - og der ikke er tid til den nødvendige stilletid - mig-tid om du vil...

1 kommentar:

 1. Du er så sej og vedholdende.
  Du er inspirator for så mange.
  Du er så glædesgivende og fuld af liv.

  Du er en ener.

  Når jeg mangler mig-tid så tror jeg jeg bliver urimelig. Træls at være i båd sammen med. Lettere hysterisk, grine-flipper-agtig og grådlabil.

  SvarSlet