Tror jeg har fundet løsningen på min kommentar-problem...bliver derfor lidt endnu...måske ligefrem helt. Vil derfor gerne dele denne skønne opskrift med jer denne 2. pinsedag.
RAW chokoladekage med fugde frosting – 8 personer
1 Cup = 2,40 dl
Kagen:
3 cups valnødder
knivspids salt
16 udstenede medjool dadler (meget store) eller 32 alm størrelse. Hvis de er tørrede, skal de ligge i blød ca 1 time inden brug.
2/3 cup RAW cacao eller sukkerfri cacao
1 tsk vaniliepulver fra Urtekram eller vaniliekorn fra 1 vaniliestang
2 tsk vand
Brug en foodprocessor med S-blad eller god stavblender. Valnødder og salt køres til en fin mel, tilsæt dadler og kør til dejen samler sig, tilsæt cacao og vaniliekorn, herefter vand til dejen – kør til dejen er ensartet, tyk og lækker.
Dejen placeres i en springform (16cm i diameter) eller rund form, der fores med bagepapir eller Vitawrap. Pres dejen godt ned, så det danner en pæn og jævn bund. Herefter laves frosting.
Frosting:
Denne portion rækker til to kager. Kan holde sig op til 2 uger på køl – og smeltes påny over vandbad.
3/4 cup mørk agave sirup
3/4 cup RAW cacao eller sukkerfri cacao
1/3 smeltet kokosolie
knivspids salt
Alle ingredienser blandes i en blender – brug halvdelen til pynt på denne kage.
Gem resten til en anden kage eller som choko-sauce til RAW is.
Pynt derefter med nedenstående. Sæt da kagen på køl, så den kan sætte sig – gerne 1-2 timer eller længere, hvis du kan vente…Ellers en hurtig tur i fryseren.
Pynt:
Friske bær – gerne hindbær
Hakkede usaltede pistacienødder
Kokosflager
ENJOY…:-))
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
kære Camilla
SvarSlethvis ikke kl. havde været 19... ville jeg fluks være kørt til færgen og sejlet over for en evt. smagsprøve ....Mums det lyder lækkert
knus♥
Hejsa Marianne
SvarSletDu skal være så velkommen...:-))
Jeg vil med !
SvarSlet