lørdag den 12. marts 2011

Fødselsdags-forberedelser


Nej jeg er ikke gået i hi....har bare drøn travlt med at gøre klar til ældstebarnets 9 års fødselsdags-fest i morgen. Ved ikke hvorfor man altid skal klare det hele i sidste øjeblik??? Så dagen idag har stået på stor-indkøb, gave-indkøb, rengøring, oprydning og så lige lidt madlavning - og bagning... Det er cirka sådan programmet helt vanligt lyder før disse fødselsdags-fester - men det er det hele værd, han glæder sig, så det efterhånden er ubærligt. Vi glæder os meget til gave-udpakningen - ved han bliver himmelfalden af lykke over gaven, over alle gaver - LEGO Harry Potter Hogwarts slot. Han har allerede proklameret, at han begynder at græde af glæde, hvis han virkelig får det...:-))

7 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Det lyder som om du har helt styr på den kommende fødselsdag. Elsker også selv alle forberedelserne til sådanne dage, specielt bagværks delen!! ;) Kæmpe stort tillykke med din ældste.
  Kh Tanja

  SvarSlet
 2. Stort tillykke på forskud :-)
  Håber dagen bliver lige så god som forventet.
  Kram.

  SvarSlet
 3. også forskuds-tillykke herfra - ha' en dejlig dag i morgen ;0)

  SvarSlet
 4. Tak for de søde hilsener - nu vil jeg gå ud og bage choko-muffins...og så må det være godt for idag,- resten må laves imorgen tidlig...gæsterne kommer fra nær og fjern, så vi starter til frokost.

  SvarSlet
 5. Et stort tillykke med sønnike - er sikker på han får en pragtfuld dag. Mon han får sovet i nat? :o)
  Knus knus

  SvarSlet
 6. Tillykke !!
  Mon han sidder og græder nu ?! :-)

  SvarSlet
 7. Berit - Tak søde...han faldt meget sent i søvn,- og stod op kl 6.00, da han kunne høre jeg begyndte på at lave lagkager. Han har haft en fantastisk dag omgivet af familie og venner - læs BEDSTEVENNEN Emil (Dittes Emil)...

  Miri - TAK...det blev til et glædens hop og jubelskrig...Tror han hoppede op og ned et par minutter, mens han råbte "Jeg fik den - Hogwarts, juhuuuuu". En sand lykke-dag for ældstesønnen.

  SvarSlet