onsdag den 2. marts 2011

Forår med jordbær på...


Forår, fridag og nydelse af Caroline Fibæks chokomousse med masser af friske jordbær på - det er da selvforkælelse...:-))RAW chokomousse til 1-2 personer

1 moden avocado
5 store bløde dadler
1 banan
2 spsk RAW kakao
Evt lidt agavesirup
ca 1/2 dl vand

Det hele blendes til en fløjlsblød masse - juster konsistensen med vand. Lad den gerne stå på køl en times tid eller mere. Server med masser af frisk frugt og bær - falder tungere end man skulle tro - jeg lover fuld tilfredshed på sødme og lækkeri barometeret. Opskriften er til en person - men den rækker fint til to.

Opskrift og billede er lånt her.

5 kommentarer:

 1. Jeg håber du virkelig har holdt fri og bare nydt det :-)

  SvarSlet
 2. Miri - næsten...formiddagen bød på en del ærinder, et kort møde på mit arbejde - derefter afslapningen med bagning af boller til ungerne, fremstilling og nydelse af chokomousse med rå mængder af små jordbærtern - og nu lidt blogsurfing inden ungerne skal hentes. Har dog undladt at ræse rundt med støvsuger og støvklud - vaskemaskinen har også holdt pause...det må alt sammen vente til imorgen inden aftenvagt.

  Hav en dejlig aften - knus fra Camilla

  SvarSlet
 3. hej Camilla
  hvor får du altså tænderne til at løbe i vand... er helt vildt misundelig på alle de lækkerier du omgiver dig med ....
  må vist ha' fat i lidt ingredienser til den mousse
  kh♥

  SvarSlet
 4. Marianne - ved godt jeg går lidt amok med lækkerierne,- men kan altså ikke lade være - og så er det endda sundt...:-))

  SvarSlet
 5. Forelskelse og nydelses eksplosion fra første skefuld. Jeg smovser så ofte i denne lækre sag. Kan klart anbefale den.
  Kh Tanja

  SvarSlet