torsdag den 3. marts 2011

Status på - Indkøb til weekend-fristelser


Det er fredag, det er næsten weekend...og jeg har fri - juhuu. Ungerne glæder sig til en dejlig weekend forude med hygge, MGP 2011 og fødselsdag hos bedstevennen.

Er nu ved at forberede indkøbslisten til weekendens fristelser. Da det er fastelavn, skal der jo næsten bages fastelavnsboller, det bliver den lette version i form af vandbakkelser med fyld. For at have et sundere alternativ - skal der også bages kanel-kagebrød fra Thorbjørg Haffsteinsdottir...mums.

De fyldte vandbakkelser med hhv flødeskum, blåbær og hakket mørk chokolade og børneversionen med flødeskum og nutella bragte stor lykke fredag eftermiddag i selskab med farmor og farfar. Kanelbrødet skal bages i eftermiddag.Når det er weekend, må der også godt være lidt lækkert til morgenmaden - har planer om at prøve disse "banan-bomber" på søndag - og desserten kunne være den syndige men sunde jordbær-is.
Den skønne jordbær-is, nærmest softice - gik rent ind hos både store og små til gårsdagens MGP. Banan-bomberne lykkedes også i fin stil - søndagen startede stille med disse, kaffe, skårne bær, rundstykker og avis. Så kast dig ud i det - alle opskrifter kan anbefales på det varmeste.
Har du andre gode ideer til en lækker weekend?? Enjoy til alle jer derude. Hav en dejlig søndag.

3 kommentarer:

 1. Øv man skal have log-in for at kunne komme på Thorbjørg Haffsteinsdottir hjemmeside og se de lækre opskrifter. Er ellers meget interesseret i banan-bomberne :)
  Kh Tanja

  SvarSlet
 2. Man skal vist have log ind... men det er stadig gratis. Hvis du trykker på "banan-bomber", har jeg linket til opksriften.

  God fornøjelse - Camilla

  SvarSlet
 3. Så er der status på disse skønne opskrifter.

  SvarSlet