mandag den 16. november 2009

Kys frygten


Min store dreng på 7 år eeelsker ord,- suger dem til sig, smager på dem - og husker dem...Som disse ord, der stammer fra en sang han har hørt, men de rammer plet - lige ind i mors bløde,- nogle gange blødende hjerte...

"Kys frygten farvel".

Tror det skal være mit nye mantra - for går vi ikke allesammen med en hvis frygt?? Frygten for livet, frygten for døden, frygten for at miste, frygten for smerten - frygten for om vi nu slår til, om vi nu når det vi gerne ville,- osv... Ville ønske man som barnet bare kunne nyde,- være fri - og højst frygte mørket, højderne eller om man nu får sin julegave i år...Ord til eftertanke.6 kommentarer:

 1. Jo, både Lars og jeg går en med frygt. Den vil vi sammen kysse farvel, når han kommer hjem - takket være dine ord.

  God tirsdag, kære du ;-)

  SvarSlet
 2. Det var meget smukke ord!
  Knus :-)

  SvarSlet
 3. Tak for kommentar inde hos mig, og det med hudløshed...tell me about it! Jeg håber, du føler dig stærkere i dag? Smukke ord "Kys frygten farvel" - det skal også være mit motto. Jeg frygter ALT for tiden. Men mest af alt frygter jeg min ensomme rejse til Berlin næste uge. Jeg rejser helt mutters alene og skal bo privat. Det er et forsøg på at finde noget af mit gamle jeg... Lige nu ved jeg faktisk ikke helt, om det overhovedet kan lade sig gøre...

  God tirsdag,,,

  SvarSlet
 4. Uha Camilla,sikke fine, STORE, ord... eftertænksomhed.. i den travle hverdag er der knap tid til at tænke, så en gang i mellem skal man vist tage sig tid til eftertænksomhed.Jeg tror frygten bor i os alle - er den mon en del af livet, eller kan vi bevidst vælge den fra? Jeg tror den følger hånd i hånd med evnen til at reflektere - og ikke mindst rollen som forælder.

  Tid til eftertanke..

  God dag - vi ses på fredag.

  SvarSlet
 5. Jeanette Mariae - Bare det at sætte ord/eller tanke på det man frygter,- bevidstliggørelsen - jeg kan gøre en mere fri - fri for frygten....

  Miri - Tak...tænk at så vise ord, skal komme fra et barn...:-)) Har en lidt gammelklog og følsom stor dreng...der tænker over tingene og tager dem ind.

  Linda - Frygt ej - jeg ved du er stærk...kan mærke det gennem dine ord. Føer mig mere ovenpå idag. Håber du får en skøn tur,- og finder lidt af dit gamle jeg igen.

  Stine - du har ret,- evnen til refleksion er god, men kan også gøre ondt...Tror frygten på en eller anden måde vil være der, når man tør leve livet på godt og ondt. Forældrerollen er jo nærmest indbegrebet af frygt og bekymring, for de kære små. Vi ses fredag - mon du har tid til en lille kop the/kaffe midt i al opgaveskrivningen???

  SvarSlet
 6. Kørte faktisk i dag og tænkte på din søns kloge ord...
  Og tænkte på , hvor meget vi faktisk kan lære af vores børn, hvis vi giver os selv tid ti at lytte og være tilstede.

  SvarSlet