lørdag den 21. november 2009

Røde fugle


Denne skønne røde fugl fra Rie Elise Larsen pryder nu mit stue-vindue - i form af de tre fugle på snor....lidt mere jul er flyttet ind i min stue.

Nu er det endelig lidt weekend,- dagvagt idag og aftenvagt imorgen søndag,- så vil forsøge at lade som om det er weekend sammen med mine to skønne drenge. Gemalen er til herre tam-tam,- og kommer først hjem imorgen,- lige inden jeg igen skal på arbejde... Men siden vi nu er alene hjemme,- skal vi bare rå-hygge med pandekager til aftensmad og senere Pingvinerne fra Madagaskar på DR1 - vi har netop spillet ludo,- og nu skal der måles af og vejes til pandekagebagningen....

Hav en dejlig lørdag aften derude.

7 kommentarer:

  1. Det lyder så fantastisk hyggeligt med pandekager og en dejlig film. Jeg holder også meget af at være alene hjemme med Anton.

    God aften, kære du ;-)

    SvarSlet
  2. Vi havde en stille og rolig aften - ren råhygge - lige noget for både mor og børn...

    SvarSlet
  3. Jeg holder altså af den fugl !
    Og jeres aften lyder bare så hyggelig :-)

    SvarSlet
  4. Dejligt med hygge trods arbejdsweekend. Det endte også med at jeg måtte arbejde både lørdag og søndag.. Vi må lige finde ud af noget med et café-besøg?
    Kh Stine

    SvarSlet
  5. Miri - det er også min ynglingsfugl...

    Stine - ja lidt hygge blev det da til, trods arbejde...hvor træls at du også fik din søndag inddraget,- men så fri mandag i stedet??
    Mmm ja cafe-besøg - snarest.

    Knus fra Camilla

    SvarSlet
  6. Hejsa,
    Ja jeg havde fri mandag i stedet. Og er nu lige hjemme på vist - mødte i DV i dag, blev sendt hjem 10.15 for at møde igen i AV.. Håber alstå snart at den der influenza-epidemi er ovre!! Når da heldigvis lige at kramme Alma lidt inden mromor overtager, når jeg skal afsted.
    Vi må lige mailes ved ang. noget café - men mon ikke vi næsten er nødt til at vente til januar??
    Kh Stine.

    SvarSlet
  7. Stine - jeg er nu bukket under for influenzaen - øv,øv. Håber ikke du bliver ramt med alle de ekstra vagter der trækker tænder ud. Fint at vente med cafe til januar,- tror ikke der er plads i kalenderen før. Knus fra Camilla

    SvarSlet